Verrassing van formaat: Matteo Simoni mag fantastisch nieuws met de wereld delen Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Verrassing van formaat: Matteo Simoni mag fantastisch nieuws met de wereld delen

Verrassing van formaat: Matteo Simoni mag fantastisch nieuws met de wereld delen

Matteo Simoni mocht zijn beste acteerkunsten nog eens bovenhalen en dat dóét hij ook in de veelbesproken film ‘Zillion’. Dat de film een groot succes is, daar konden we de afgelopen weken niet om heen. Maar de acteur krijgt nog meer geweldig nieuws te horen.

Het gaat niet zomaar hard voor ‘Zillion’. Ondertussen gingen al meer dan 450.000 bezoekers de film op het witte doek bekijken. Een enorm succes, dat kunnen we wel stellen. Meer nog, het succesverhaal levert de film een plekje op in de top twintig beste Vlaamse films ooit.

‘Zillion’-regisseur Robin Pront kegelt 'Zot van A.' van Jan Verheyen zo na twáálf jaar uit de lijst. Jan is allesbehalve aangedaan en wil zijn collega rijkelijk feliciteren. “Proficiat aan Robin Pront en zijn geweldig 'Zillion'-team”, schrijft de regisseur op Instagram. “Als het dan toch moest gebeuren, ben ik blij dat het door Robin en ‘Zillion’ is.”

Matteo Simoni, die zowel in ‘Zot van A.’ als in ‘Zillion’ meespeelde - reageert vol lof op Jans bericht. “Zonder ‘Zot van A.’ had ik misschien wel nooit in ‘Zillion’ gezeten! Dus bedankt, Jan!”, schrijft de acteur. Maar het verhaal is nog lang niet uitverteld. Als het zo doorgaat, zal ‘Zillion’ ongetwijfeld nog een paar plekjes stijgen in de lijst van meest bekeken Vlaamse films.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws