Verschrikkelijk wat Pommeline Tillière van 'Temptation Island' te horen krijgt: "Ik moet ervan kotsen" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Verschrikkelijk wat Pommeline Tillière van 'Temptation Island' te horen krijgt: "Ik moet ervan kotsen"

Verschrikkelijk wat Pommeline Tillière van 'Temptation Island' te horen krijgt: "Ik moet ervan kotsen"

Zita Wauters moest onlangs afrekenen met verschillende kwetsende berichten van bodyshamers. Helaas is ze niet alleen. Ook Pommeline Tillière, bekend van haar deelname aan ‘Temptation Island’ in 2017, moet er nu aan geloven.

Ook Pommeline Tillière is slachtoffer geworden van bodyshaming. “Ik moet kotsen” en “Niet iedereen is te vinden voor vieze cellulitis en vet, bedekt met tattoos”. Steeds vaker krijgt de voormalige ‘Temptation’-deelneemster zulke berichten in haar inbox. Het werd haar allemaal even te veel. Daarom besloot ze de haatberichten met al haar Instagramvolgers te delen.

“Heb je dat zelf gevonden? Jij steekt je weg achter een vals profiel. Dat getuigt ook van geen zelfvertrouwen. Geniet van je dag”, vuurt Pommeline terug. Dat de voormalige realityster ook nog eens lachte met het taalgebruik van haar online haters, maakte het er niet beter op. Pommeline kreeg nog meer verwijten naar haar hoofd geslingerd. “Ik snap niet dat mensen zich altijd willen moeien met mijn leven. Laat me gewoon gerust”, dient ze de haters van een antwoord. “Ik snap de Dt-regel niet, ik weet dat ik daar fouten in maak en dat maakt me ook niet uit. Het gaat over het taalgebruik van die jongeren.”

Leef en laat leven

“Ik ben dit echt beu. Ofwel krijg ik berichten van bodyshamers, die sturen dat ik dik, lelijk en vet ben. Of jullie willen mijn taal verbeteren. Leef en laat leven”, besluit Pommeline, die zich niet enkel door het negatieve wil laten leiden. Zo bedankt ze ook de volgers die haar wél goed doen voelen. “Bedankt om mij altijd te steunen. Veel liefde”, schrijft de voormalige ‘Temptation’-deelneemster op haar verhaal. In het verleden kreeg Pommeline helaas al meermaals te maken met negatieve online commentaar, vooral na het posten van lingeriefoto’s.

Populair

Laatste nieuws