Vreselijk drama voor zangeres Dana Winner (58): "Het is ronduit verschrikkelijk" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Vreselijk drama voor zangeres Dana Winner (58): "Het is ronduit verschrikkelijk"

Vreselijk drama voor zangeres Dana Winner (58): "Het is ronduit verschrikkelijk"

Dana Winner (58) heeft zopas een gloednieuwe single én kersvers album uitgebracht. Maar helaas wordt de release overschaduwd door een vreselijk drama bij haar entourage. Dat vertelt Dana Winner in Het Belang van Limburg.

"Het twaalfjarig zoontje van Jan, onze musical director, is maandag omgekomen bij een verkeersongeval in Heist-op-den-Berg. Het is ronduit verschrikkelijk", vertelt de zangeres in Het Belang van Limburg.

De jongen, die afkomstig is uit Heist-op-den-Berg, kwam net van school toen hij met zijn fiets op het fietspad werd aangereden door een vrachtwagen. Helaas kon er geen hulp meer baten voor de jongen.

Uitvaart

"Ik werk al tien, vijftien jaar met Jan samen, we zijn een tandem en hebben mekaar altijd door dik en dun gesteund, dus dit komt enorm hard aan", aldus de zangeres. "We zijn bloemen gaan leggen op de plaats van het ongeluk en ik heb beloofd dat ik zal zingen op de uitvaart. Dat zal bijzonder moeilijk zijn, maar ik móet dit doen voor Jan. Ik kan het niet níet doen", besluit de zangeres.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws