"Wat een prachtig gezinnetje!": Natalia deelt magnifieke vakantiekiekjes van haar gezin op Barbados Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Wat een prachtig gezinnetje!": Natalia deelt magnifieke vakantiekiekjes van haar gezin op Barbados

"Wat een prachtig gezinnetje!": Natalia deelt magnifieke vakantiekiekjes van haar gezin op Barbados

Na drie concerten in de Lotto Arena en enkele dagen van ziekte, kan Natalia eindelijk genieten van wat qualitytime met haar gezin. Zo vertoeft ze momenteel samen met haar verloofde Frederik en haar twee kinderen op Barbados.

Natalia stond onlangs nog drie keer in de Lotto Arena met haar concertreeks 'Natalia - 20 Years Greatest hits'. En hoewel de zangeres tijdens het laatste optreden serieus ziek was, zette ze toch door. En inmiddels lijkt Natalia ook aan de beterhand.

Zo geniet ze momenteel van een welverdiende vakantie op haar geliefde eiland Barbados. Op Instagram deelde ze daar ook enkele mooie kiekjes van. "Puurheid ... Altijd, in alles, op zoek naar puurheid ... Mijn Barbados. Mijn gezin. Het mooiste ter wereld", staat er in het onderschrift te lezen.

Prachtig gezin

Haar volgers wensen haar alvast een geweldige vakantie. "Veel plezier schatjes!", "Geniet ervan! Je hebt het verdiend!", "Fijne vakantie en heel veel plezier!", "Prachtig om te zien!", "Supermooie foto’s en prachtig gezinnetje!", "Zalig! Geniet van jullie tijd samen!" en "Zo mooi!", luidt het onder meer in de comments.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws