Gevolgen van de oorlog: Dylan Teuns ziet Israel-Premier Tech stevig ingrijpen Wielrennen
Wielrennen

Gevolgen van de oorlog: Dylan Teuns ziet Israel-Premier Tech stevig ingrijpen

Gevolgen van de oorlog: Dylan Teuns ziet Israel-Premier Tech stevig ingrijpen

Dylan Teuns rijdt sinds vorig seizoen bij Israel-Premier Tech. Bij de WorldTour-ploeg hebben ze angst voor vergeldingsacties in verband met het 'Palestijns-Israëlische conflict'.

Israel-Premier Tech heeft dan ook een aantal maatregelen aangekondigd. De renners en staf mogen zich vanaf nu in neutrale uitrusting op de weg begeven, dat meldt de ploeg via een officiële mededeling.

“De veiligheid van onze teamleden is van het grootste belang en daarom heeft het team een aantal maatregelen ingevoerd. Dit houdt onder andere in dat onze renners buiten de wedstrijd en bij trainingen een speciaal shirt mogen gebruiken als ze dit nodig vinden”, klinkt het.

Ook de ploegleiders die niet langer met bedrukte auto’s willen rijden mogen dat vanaf nu. In wedstrijden verandert er weliswaar niets: “2024 wordt ons tiende seizoen in het profpeloton en we gaan trots verder als Israel-Premier Tech.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws