Zanger Helmut Lotti (54) kondigt plots heel bijzonder nieuws aan Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Zanger Helmut Lotti (54) kondigt plots heel bijzonder nieuws aan

Zanger Helmut Lotti (54) kondigt plots heel bijzonder nieuws aan

'Wie drinkt, rijdt niet.' Dat is de slogan van de gloednieuwe BOB-campagne voor het eindejaar. En niemand minder dan zanger Helmut Lotti is de rockende ambassadeur van de campagne.

Elk jaar houdt de politie de BOB-eindejaarscampagne waarbij in het hele land controles worden uitgevoerd op alcohol achter het stuur. Want ondanks de dalende trend in het aantal positieve alcoholtests tijdens de voorbije sensibiliseringscampagnes, zegt een kwart van de bestuurders dat ze in de laatste maand nog achter het stuur hebben gezeten met mogelijk een glas te veel op.

En de BOB-campagne heeft nu ook een grote naam kunnen strikken als ambassadeur, namelijk Helmut Lotti. Hij schreef speciaal voor de actie een gloednieuwe rocksong 'Er hoeft maar één BOB te zijn', waarbij hij bestuurders aanspoort om geen alcohol te drinken achter het stuur.

Zelf BOB

“Als ik uitga en absoluut wil drinken, zal ik ervoor zorgen dat iemand me naar huis brengt”, vertelt de zanger daarover. “Ik vind drinken en rijden zelf een nefaste combinatie, daarom wil ik graag de BOB-campagne ondersteunen. Meer nog: ik wil gerust zelf Bob zijn als het nodig is. Daar doe ik anderen ongetwijfeld een plezier mee!”

2 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws