Wat een verrassing! Pommelien Thijs strikt opvallende naam voor nieuwe single Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Wat een verrassing! Pommelien Thijs strikt opvallende naam voor nieuwe single

Wat een verrassing! Pommelien Thijs strikt opvallende naam voor nieuwe single

Het is nog een maandje wachten op Pommelien Thijs’ debuutalbum ‘Per Ongeluk’, maar in afwachting laat de 22-jarige zangeres deze week een nieuw nummer van de plaat los op haar fans. En daarop zal naast Pommelien nog een verrassende artiest te horen zijn.

Op vrijdag 23 juni brengt Pommelien Thijs haar allereerste album, ‘Per Ongeluk’, uit. Nog even wachten dus, maar deze donderdag, op 18 mei dus, brengt ze opnieuw een single van de plaat uit, getiteld ‘Kleine Tornado’. En er iets bijzonders aan het nummer. Het is namelijk een duet met haar zus, Kaat Thijs (25). Van een samenwerking gesproken!

Het resultaat van jarenlang samen zingen, want het is ook dankzij haar zus dat Pommelien nu zo groot is. “Je hebt me leren zingen”, bedankte ze Kaat in haar speech op de MIA’s.

Zit in de familie

De muziekmicrobe zit duidelijk in de familie. Als kind maakte Kaat al naam in het Studio 100-koor en later ook bij Scala. Zes jaar geleden haalde ze met haar hit ‘Unbeautiful’ zelfs een prachtige 21ste plaats in de Amerikaanse hitlijst Billboard. Daarna liet ze muziek voor wat het is, maar voor haar liefste zus maakt Kaat maar al te graag een uitzondering.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws