Katja Retsin heeft prachtig nieuws te melden over haar jongste dochter Milla Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Katja Retsin heeft prachtig nieuws te melden over haar jongste dochter Milla

Katja Retsin heeft prachtig nieuws te melden over haar jongste dochter Milla

Afgelopen zondag stond ten huize Schepens - Retsin niet alleen in het teken van moederdag. Katja verklapt namelijk dat haar gezinnetje nog wat te vieren heeft. Op haar Instagrampagina deelt ze een mooie boodschap en daar moeten haar volgers meteen wat over kwijt.

Katja Retsin is al meer dan dertig jaar samen met Jan Schepens. Het koppel kreeg samen ook drie kinderen: Manou, Milla en Matisse. Afgelopen zondag was het een bijzondere dag voor het gezinnetje, want de jongste dochter mocht 14 kaarsjes uitblazen. "14 worden op 14 mei, dat is verjaren met een gouden randje", schrijft de mama op haar Instagrampagina. Ze deelt ook meteen enkele leuke kiekjes van haar dochter.

Ook pent de mama nog een mooie boodschap neer. "Onze heerlijke, grappige, creatieve, gevoelige Milla is een geschenk voor elke ouder - ook al wilde ze haar verjaardag eerst niet echt delen met moederdag, en kreeg ik daarna toch een kwartiertje toebedeeld waarin ze met een zelf geknutseld superlief cadeautje afkwam", schrijft Katja. "Het is wonderlijk hoe dat kleine elfje uitgegroeid is tot een sierlijke reus van 1m70. Kleine mama kijkt nu omhoog om haar kleine meisje te zien", voegt ze er nog aan toe.

Felicitaties

Ook de volgers van Katja willen haar dochter feliciteren. "Gelukkige verjaardag voor jullie mooie dochter", "Gefeliciteerd", "Happy birthday. Ik wens jou nog vele mooie, gezonde en gelukkige jaren toe. Geniet er dubbel en dik van", "Proficiat met jullie knappe, leuke en lieve dochter", "Prachtige dochter, dat heb je toch maar mooi gedaan, hé, veertien jaar geleden", "Hiep hiep hoera voor de jarige" en "Hieperdepiep voor Milla", klinkt het onder meer in de comments.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws