Verwacht Stephanie Planckaert vierde kindje? Tv-ster verklapt zelf plots meer Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Verwacht Stephanie Planckaert vierde kindje? Tv-ster verklapt zelf plots meer

Verwacht Stephanie Planckaert vierde kindje? Tv-ster verklapt zelf plots meer

Een tijdje geleden veroorzaakte Stephanie Planckaert heel wat heisa met een opvallende foto. Zo dachten heel wat van haar volgers dat ze zo aankondigde dat ze zwanger was. Daar moet de realityster nu zelf wat meer over kwijt.

Stephanie Planckaert vormt al heel wat jaren een koppel met haar man Christopher Timmerman. Op haar zestiende was de dochter van Eddy Planckaert al in verwachting van haar eerste dochter Iluna. Daarna kreeg ze nog twee kinderen: Mageno en Elara. Maar is er nu een vierde kindje op komst? Onlangs plaatste ze een opmerkelijke foto op Instagram waarop ze samen met Christopher voor de spiegel poseerde.

Veel volgers merkten op dat Christopher zijn hand op de buik van Stephanie legde. In de commentaren werd er dan ook meteen volop gespeculeerd over een vierde zwangerschap. "Je wrijft zo over haar buikje", "Waarschijnlijk een nieuwe Timmrman onderweg", "Proficiat met jullie klein wonder", "Voor wanneer is het?" en "Proficiat met de zwangerschap", klonk het onder meer. Stephanie reageert nu voor het eerst op die reacties.

Extra Timmermantje?

"Beetje oefenen voor die dag waarop het kasteel af is", schrijft Stephanie onder een nieuwe fotoreeks op haar Instagrampagina. Opmerkelijk: ze deelt op de vierde slide opnieuw diezelfde foto die voor controverse zorgde. Echter verduidelijkt ze dat er momenteel geen vierde kindje onderweg is. "En nee, hoe verwarrend foto 4 ook mag zijn, dat zal niet met een extra Timmermantje zijn", aldus het 'Chateau Planckaert'-gezicht.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws