Wauw! Billie Leyers en vriend Jasper Maekelberg kondigen prachtig nieuws aan Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Wauw! Billie Leyers en vriend Jasper Maekelberg kondigen prachtig nieuws aan

Wauw! Billie Leyers en vriend Jasper Maekelberg kondigen prachtig nieuws aan

Jan Leyers mag trots zijn. Het succes van zijn dochters houdt maar niet op. Vooral Ella en Olga zijn bij het brede publiek bekend, maar ook Billie, de tweede jongste van de Leyersclan, timmert serieus aan haar carrière. De singer-songwriter en haar vriend kondigen nu zeer heuglijk nieuws aan.

De Leyers-zusjes blijven verbazen. Olga Leyers (25), de jongste van de vier zussen, is onlangs in het huwelijksbootje gestapt met haar 18 jaar oudere vriend Giancarlo Angeletti (43). Bovendien sloeg het koppel ook professioneel vlak de handen in elkaar en doopten de bekende Antwerpse zaak Bar Capitale om tot een echt Italiaans restaurant. Bij de carrière van actrice en presentatrice Ella Leyers (34) hoeven we geen tekening meer te maken.

Maar ook hun zus Billie Leyers (28) zit niet stil. Samen met haar vriend, muzikant Jasper Maekelberg, met wie ze al bijna vijf jaar samen is, heeft ze een bandje opgericht: OYESONO. En binnenkort brengt het koppel hun eerste single samen uit. Op woensdag 17 mei laten Billie en Jasper hun kindje, ‘Feel it coming’, op de wereld los. Dat maakten ze zojuist met een mysterieuze teaser bekend op Instagram. “Ja ja jaaaaa” en “Work it, girl”, reageren Billies fans enthousiast.

MIA

Jasper Maekelberg is vooral bekend van de bands Faces on TV en Warhaus. De muzikant en producer werd in 2016 genomineerd voor een MIA in de categorie 'muzikant van het jaar’.

Populair

Laatste nieuws