"Wauw, magisch": Staf Coppens blaast iedereen omver met indrukwekkende reisfoto’s met gezin Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Wauw, magisch": Staf Coppens blaast iedereen omver met indrukwekkende reisfoto’s met gezin

"Wauw, magisch": Staf Coppens blaast iedereen omver met indrukwekkende reisfoto’s met gezin

Staf Coppens geniet momenteel met zijn gezin, zijn echtgenote Monique en twee kinderen Beau en Nora, van een magnifieke reis door Noorwegen. Na het posten van indrukwekkende beelden, laat de presentator zijn volgers met open monden achter.

Heel binnenkort, vanaf dinsdag 19 september, kunnen we opnieuw bij VTM terecht voor een gloednieuw seizoen van ‘Camping Coppens’. Daarin kunnen we reilen en zeilen van Staf Coppens en zijn gezin en al hun zotte avonturen op en naast hun camping in Zweden weer op de voet volgen.

Maar eerst heeft de familie Coppens hun nieuws thuisbasis nog even ingeruild voor het “magische Noorwegen”, zoals Staf het op zijn Instagramverhaal zo mooi zegt. Zowel op zijn Stories als op zijn profiel deelt de presentator indrukwekkende foto’s van hun reis samen.

Impressionant

Daarbij horen: adembenemende landschappen, stevige wandeltochten, prachtige gezinsfoto’s en zelfs het spotten van wilde herten. “Wat een wandeltocht, wat een uitzicht, wat een prachtige dag”, blikt Staf terug op hun geslaagde dag. “Waaauw”, “Die natuur”, “Zo’n mooi stuk land”, “Wat een prachtig uitzicht”, “Prachtlocatie”, “Machtig, magisch” en “Impressionant”, reageren ook zijn volgers onder de indruk.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws