"Wauw": Nuria uit 'Blind Getrouwd' vereeuwigt kunstwerk van zoontje op lichaam

22052023stijnvanpouckenuriagilizintinovainstagram
Nuria Gilizintinova heeft een nieuwe tattoo laten zetten en het resultaat toont ze nu maar al te graag op haar Instagrampagina. Haar volgers overstelpen haar meteen met reacties, want zij vinden het ontwerp alvast heel origineel.
Nuria Gilizintinova is bekend geworden door haar deelname aan het eerste seizoen van 'Blind Getrouwd'. In dat VTM-programma stapte ze in het huwelijksbootje met Stijn Van Poucke en de twee zijn intussen al verschillende jaren samen. Daarnaast mochten de tortelduifjes ook al twee kindjes verwelkomen: Victor en Théodore.
De mama verklapt nu op Instagram dat ze een nieuwe tattoo heeft. "A piece of art. Kunstenaar: Victor Van Poucke, vijf jaar", schrijft ze erbij. "Een tekening van mijn oudste zoon voor altijd vereeuwigd op mijn rechterarm", klinkt het trots. Bovendien onthult ze dat ze binnenkort nog een nieuwe tattoo wil. "Een plekje vrijgelaten zodat Théodore ook een tekening kan maken voor mij dus ik kom binnen een jaartje nog eens terug. Nu al keiveel zin in", aldus de mama.

Onder de indruk 

De volgers van Nuria vinden het felgroene mannetje op haar arm geweldig en dat laten ze ook direct aan haar weten. "Oh keitof, is goud waad", "Very nice art", "Oh, hoe leuk", "Oh wauw, wat prachtig om het kunstwerk van je kids altijd mee te dragen", "Mooi" en "Keileuk", klinkt het meermaals in de commentaren.