Niels Destadsbader moet somber nieuws bekendmaken: "Het einde" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Niels Destadsbader moet somber nieuws bekendmaken: "Het einde"

Niels Destadsbader moet somber nieuws bekendmaken: "Het einde"

Niels Destadsbader heeft geen gemakkelijke tijd achter de rug. Daar hebben de talrijke vernietigende commentaren op sociale media en zijn liefdesbreuk alles mee te maken. Gelukkig kon de zanger zich optrekken aan zijn tournee met goede vriend Miguel Wiels. Maar ook daar is helaas een einde aan gekomen.

Al tien jaar vormen Niels Destadsbader en Miguel Wiels een onafscheidelijk duo. Om hun 10-jarige vriendschap met hun publiek te vieren, doken de twee heren samen de theaters in. Zaterdagavond speelden ze helaas hun laatste voorstelling in Hasselt. “‘10 jaar Niels & Wiels’ zit erop”, laat de zanger weten op Instagram.

“Merci aan alle fans om er altijd bij te zijn! Dankjewel ook aan mijn prachtige bandje en onze fantastische crew. Op nu naar een hete zomer samen met jullie allemaal”, besluit Niels. Speciaal voor hun laatste show kreeg het duo zelfs een prachtig cadeau van enkele fans: hun podium volledig nagebouwd in miniatuur. “Zo hoeven wij ons podium niet lang te missen. Eerlijk, hoe cool is dit?!”, vindt de zanger.

Aftellen

Ook Niels’ fans betreuren dat het erop zit. “Wij zijn je ook dankbaar, we hebben genoten van elke minuut”, “De show was prachtig”, “Jullie waren geweldig”, “Wat een fijne tournee”, “Toffe tijd gehad”, “Zó genoten en gelachen” en “Jammer dat het al gedaan is”, schrijven ze in de reacties. Gelukkig kunnen ze de zanger deze zomer nog genoeg aan het werk zien. “Nu aftellen naar de zomer dus”, besluiten zijn fans.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws