Na ernstige gezondheidsproblemen eindelijk beter nieuws voor Hugo Sigal (75) Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na ernstige gezondheidsproblemen eindelijk beter nieuws voor Hugo Sigal (75)

Na ernstige gezondheidsproblemen eindelijk beter nieuws voor Hugo Sigal (75)

Het zit Hugo Sigal de laatste tijd niet echt mee. Op korte tijd belandde de zanger en acteur twee keer met spoed in het ziekenhuis. En dat slechts een halfjaar na de dood van zijn grote liefde, Nicole Josy. Maar nu heeft Hugo eindelijk iets te vieren.

Begin mei werd Hugo Sigal maar liefst twee keer opgenomen in het ziekenhuis. De ene keer na een val van de trap, op exact dezelfde plek waar Nicole om het leven is gekomen, de andere keer moest hij dringend onder het mes voor zijn vergrote prostaat. Alsof het verlies van zijn Colleke nog niet genoeg op hem woog.

Gelukkig heeft de zanger en acteur een goede omgeving waar hij te allen tijde op kan rekenen. En af en toe heeft Hugo wel eens reden om de fles te kraken, zoals nu. Zelf hebben Nicole en Hugo geen kinderen, maar wel enkele petekindjes die de wereld voor hen betekenen. En waar de acteur nu erg veel steun aan heeft. “Ons oudste petekind, Nancy, werd vandaag 50 jaar en dat moest gevierd worden”, schrijft de trotse peter onder een mooi kiekje van hun tweetjes. “Proficiat, Chou, en bedankt voor je vriendschap!”

Geniet ervan samen

Ook Hugo’s fans willen zijn en Nicoles petekind feliciteren met haar nieuwe voordeur. “Dikke proficiat”, “Fijne verjaardag, Nancy”, “Leuke foto”, “Geniet van je mooie dagje samen” en “Dikke zoen”, willen ze kwijt in de reacties. Die zijn maar al te blij om de zanger opnieuw te zien lachen.

Populair

Laatste nieuws