"Wauw, proficiat!": Junior Planckaert en Pauline De Vos maken prachtig nieuws bekend

230530juniorplanckaertpaulinedevosinstagram
Het gaat de familie Planckaert voor de wind, nu ze populairder zijn dan ooit tevoren. Maar deze keer is het Junior, Eddy’s jongste zoon, die wat te vieren heeft. Een erg bijzondere mijlpaal trouwens, waarvan zijn vriendin, Pauline De Vos, van staat te kijken.
Junior Planckaert is afgelopen zondag tweede geworden in de ORC Rally in Oostrozebeke. De winnaar won met slechts 20 seconden voorsprong. Hoewel hij een minder goede start heeft gemaakt, kon hij de opgelopen schade gelukkig snel inhalen. “Eens we de juiste afstelling hadden en goed opgewarmd waren, zat het tempo er goed in en hebben we bij 7 van de 12 proeven de beste tijd behaald”, klinkt het zelfs op Instagram. Goed voor zijn eerste podiumplek!
Dat zijn vriendin trots is, dat staat buiten kijf. “Héél fier op die mannen”, laat Pauline De Vos op haar beurt weten bij een kiekje met haar chauffeur op Instagram. “En terecht”, vinden haar volgers. “Wauw, dikke proficiat”, “Goed gereden, Junior”, “Wat een prestatie”, “Om trots op te zijn”, “Prachtige tweede plaats” en “Voor mij dé man van de wedstrijd”, gaan ze verder in de reacties.
Maar ook papa Eddy Planckaert loopt over van trots. Op Instagram deelt hij een video waarop Junior in volle snelheid over de racebaan scheurt.