Week na onthulling van hun romance: slecht nieuws uitgelekt over Tom Waes en nieuwe vlam Charlotte

231205tomwaescharlottevrankenphotonews
Tom Waes is van 't straat. Dat verklapte de 55-jarige presentator vorige week zelf in podcast ‘22 minuten stomme vragen’ van radiozender MNM. Maar helaas is er nu ook minder goed nieuws uitgelekt over het kersverse koppel.
Er deden al een tijdje geruchten de ronde dat Vlaanderens meest begeerlijke vrijgezel niet langer single was. Zo vertoefde Tom Waes de afgelopen tijd vaak in het gezelschap van een jongedame. Vorige week raakte ook bekend wie die dame is: de 35-jarige Charlotte Vranken uit Houthalen. Tom Waes praatte namelijk zijn mond voorbij tijdens de MNM-podcast ‘22 minuten stomme vragen’.
Maar helaas zullen de twee elkaar niet vaak kunnen zien in 2024. Tom Waes zijn agenda staat namelijk propvol nieuwe tv-plannen. Allereerst komt er een nieuw seizoen aan van 'Kamp Waes'. Daarna volgt er een gloednieuw programma: 'Kalm Waes'. "De Universiteit van Gent heeft onder meer mijn telefoongebruik drie maanden gevolgd voor het programma", vertelde hij daarover al bij MNM.

Puzzelen

Maar dat is niet alles. Zo zal hij ook te zien zijn in een nieuwe fictiereeks. "Het gaat over een vader die geconfronteerd wordt met zijn dochter en op een moeilijk punt in zijn leven staat", aldus Tom. "Het is voor mij ook herkenbaar, want ik heb zelf een 27-jarige dochter. Het is een beetje zoeken hè. Soms gaat het heel goed, dan weer slecht. Dat is iets waar we mee gaan spelen", zegt de acteur. Maar daardoor zal het voor Tom en zijn kersverse vriendin Charlotte dus ook puzzelen zijn om elkaar te zien.