Weerman Bram Verbruggen over zijn collega Jacotte Brokken: "Stiekem ben ik jaloers op haar" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Weerman Bram Verbruggen over zijn collega Jacotte Brokken: "Stiekem ben ik jaloers op haar"

Weerman Bram Verbruggen over zijn collega Jacotte Brokken: "Stiekem ben ik jaloers op haar"

Jacotte Brokken is intussen één jaar aan de slag als weervrouw bij de VRT. In TV Familie vertelt Bram Verbruggen nu openhartig over zijn weercollega.

"Op een jaar tijd heeft Vlaanderen Jacotte Brokken massaal omarmd", aldus Bram Verbruggen. "Ze is aanwezig op zowat alle mediakanalen, maar wellicht speelt ook het 'De Slimste Mens ter Wereld'-effect mee. Ze heeft de finale ijzersterk gespeeld. Dat heeft haar een kickstart gegeven", zegt de weerman.

Volgens Bram is Jacotte ook helemaal zichzelf als ze het weerbericht presenteert. En daarvan kan hij zelf nog iets leren vindt hij. "Haar profielnaam op Instagram is @doediszot en Jacotte is in het echt zoals ze overkomt op tv. What you see is what you get", aldus Bram.

Geboren presentatrice 

"Ik denk dat ze minder een rolletje speelt dan ik. Ik zit vast in een soort van weermansstramien dat ik heb geërfd van mijn voorgangers. Jacotte is een geboren presentatrice. Ze kan alles goed uitleggen, zelfs in eenvoudige bewoordingen. Stiekem ben ik daar jaloers op, want ik vind niet altijd zo vlot de woorden als zij dat doet."

Populair

Laatste nieuws