Wil Natalia nog een derde kindje? Zangeres duidelijk over gezinsuitbreiding Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Wil Natalia nog een derde kindje? Zangeres duidelijk over gezinsuitbreiding

Wil Natalia nog een derde kindje? Zangeres duidelijk over gezinsuitbreiding

Natalia deelt al enkele jaren lief en leed met haar partner Frederik Binst. De tortelduifjes kregen ook al twee kindjes samen, maar zullen Bobbi-Loua en Apollo nog een zusje of broertje krijgen? De zangeres zegt waar het op staat.

Eind vorig jaar kwam er nog heuglijk nieuws naar buiten over Natalia en Frederik Binst. Toen het koppel in Jordanië deelnam aan de Halve Marathon des Sables, werd de zangeres ten huwelijk gevraagd door haar vriend. "Een onvergetelijke vraag op een onvergetelijk moment op een onvergetelijke plaats! And I said yes!", vertelde ze toen enthousiast.

Eerder bezegelden ze hun liefde ook al met twee kindjes. In maart 2020 kwam hun dochtertje Bobbi-Loua ter wereld en in december 2021 mochten ze ook hun zoontje Apollo in de armen sluiten. Echter heeft het koppel besloten dat er geen derde kindje zal komen. "Was ik vijf jaar jonger geweest, dan zou de kans groot geweest zijn dat er nog eentje kwam. Maar een derde zou ik nu niet meer aankunnen", geeft ze toe in Story.

Me-time

De zangeres legt ook meteen uit waarom ze geen derde kindje meer wil. "Je leeft dan echt een tijdje in functie van je kinderen terwijl ik ook nog heel wat wil bereiken in mijn carrière en graag wat tijd maak voor mezelf", bedenkt ze zich. "Ik probeer die tijd ook echt wel te pakken", zegt ze. Dat doet ze bijvoorbeeld door af en toe een massage te boeken. "Je moet die tijd echt afdwingen om je batterijen weer op te laden, anders kan je geen goede vrouw of moeder zijn. Loslaten heet dat", aldus Natalia.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws