"Staat je goed!": Jan Kooijman ondergaat metamorfose en ziet er onherkenbaar uit Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

"Staat je goed!": Jan Kooijman ondergaat metamorfose en ziet er onherkenbaar uit

"Staat je goed!": Jan Kooijman ondergaat metamorfose en ziet er onherkenbaar uit

Jan Kooijman ziet er plots compleet anders uit. Met zijn mooie bruine lokken stapte de danser en acteur de kapperszaak binnen, maar hij trok de deur onherkenbaar weer achter zich dicht. Benieuwd naar het resultaat?

Jan Kooijman heeft zijn donkerbruine coupe ingeruild voor een ander kleurtje. “Ik ga blond”, schrijft de danser op Instagram. “Voor een nieuwe rol en omdat het zomer is. En omdat ik er zin in had!” In een uitgebreide video met grappige commentaren laat Jan het proces naar zijn nieuwe look zien, én uiteraard ook het resultaat.

“Nu wil ik ‘YOLO’ zeggen, maar doe het niet want dat is enorm 2012 en dat verraadt dat ik al heel oud ben”, lacht de danser en acteur. Het 'Dancing with the Stars'-jurylid is alvast tevreden met zijn make-over en wil zijn kapster, Ingeborg, daar uitgebreid voor bedanken. “Het was teringduur, maar het was het waard, want ze is de beste en liefste en ik heb nu cool haar!”

Silver fox

Het is eens iets anders, maar Jans volgers zijn in ieder geval fan! “Wauw!”, “Staat je goed”, “Ik vind het eerder silver/grijs, maar het staat je beeldig” en “De beste kapper”, laten ze weten in de reacties. “Silver fox”, reageert ‘Thuis’-acteur Aaron De Groeve onder de indruk, die nu samen met Jan in de Streamz-reeks ‘Onderhuids’ te zien is.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws