Na Julia Boschmans harde val op het hoofd: grote gevolgen voor rest van K3-tour

230523k3instagram
Afgelopen weekend ging het even helemaal mis tijdens de K3-show ‘Vleugels’. Tijdens het optreden van de meidengroep maakte Julia Boschman een pijnlijke val. En hoewel er eerst weinig aan de hand leek, treden nu toch wat problemen op, en dus ook gevolgen voor de rest van de tour.
Afgelopen weekend heeft Julia Boschman een lelijke val gemaakt tijdens haar optreden met K3 in het Kursaal Oostende. De blondine kwam met een stevige smak op haar hoofd terecht toen ze tijdens een dansje in de lucht werd gegooid, maar daarna niet goed opgevangen werd.
Het publiek hield even hun hart vast, maar zag al snel dat er geen vuiltje aan de lucht was. The show must go on natuurlijk. “Ik ben oké”, stelde Julia de fans gerust, waarna ze meteen weer begon rond te huppelen. Niets aan de hand dus, toch niet bij de Nederlandse tenminste.

Drastisch besluit

Stijn, één van de dansers, kwam er helaas minder goed van af. Op Twitter staat te lezen dat hij wel een blessure overhield aan het incident met Julia. Daarom hebben de K3'tjes besloten om de stunt voor de resterende optredens uit de show te halen. "Julia draait nu gewoon wat rond", bevestigt iemand. Beter voorkomen dan genezen natuurlijk!