Wout Bru en Natassia krijgen belangrijk nieuws over hun zieke dochtertje Beau Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Wout Bru en Natassia krijgen belangrijk nieuws over hun zieke dochtertje Beau

Wout Bru en Natassia krijgen belangrijk nieuws over hun zieke dochtertje Beau

Het jaar eindigde met zorgen voor chefkok Wout Bru en zijn vriendin Natassia Van Kerkvoorde, die we nog kennen van ‘Expeditie Robinson’. Op 29 november mochten ze hun tweede dochtertje, Beau Bru, verwelkomen. Maar helaas gaat het niet zo goed met de kleine spruit.

Vorige week werd het pasgeboren dochtertje van Wout en Natassia met spoed opgenomen in het ziekenhuis met RSV, een luchtweginfectie die gevaarlijk kan zijn voor jonge kindjes. Twee dagen later deelde de kersverse mama het sombere nieuws dat hun dochtertje op intensieve lag. Dat was gelukkig maar van korte duur.

Toch moest Beau nog een tijdje in het ziekenhuis blijven. Het koppel moest nieuwjaar vieren met een dubbel gevoel. En helaas nog niet met zijn viertjes, zoals Natassia zo vurig had gehoopt. Nu kregen de kersverse ouders gelukkig goed nieuws te horen.

De kleine spruit mag het ziekenhuis verlaten. “Ze mag eindelijk naar huis”, laat Natassia dolgelukkig weten op haar Instagramverhaal. “Ik kan niet gelukkiger zijn.” Ook grote zus Aimée is duidelijk in de wolken.

Bron: Instagram Stories

Wout Bru en Natassia krijgen belangrijk nieuws over hun zieke dochtertje Beau

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws