Wout van Aert en Sarah De Bie hebben iets bijzonders te vieren: "Wow, mooi!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Wout van Aert en Sarah De Bie hebben iets bijzonders te vieren: "Wow, mooi!"

Wout van Aert en Sarah De Bie hebben iets bijzonders te vieren: "Wow, mooi!"

Eerder deze maand was het al groot feest ten huize van Aert en De Bie. Zo vierde het koppel de tweede verjaardag van hun zoontje Georges. Nu kondigt Wout alweer geweldig nieuws aan op zijn Instagrampagina.

Wout van Aert en Sarah De Bie zijn al meer dan tien jaar een koppel. In 2018 stapten ze in het huwelijksbootje en in 2021 mochten ze hun eerste kindje in de armen sluiten, een zoontje genaamd Georges. De ouders vertoeven momenteel in Spanje, want gisteren vond de Wereldbekercross plaats in Benidorm.

Ook Wout nam deel aan die wedstrijd. Hoewel hij niet heeft gewonnen, probeert hij nu toch even te genieten van de Spaanse zon samen met zijn vrouw. Op zijn Instagrampagina laat hij namelijk weten dat ze iets te vieren hebben, want Sarah mag 28 kaarsjes uitblazen. “Fijne verjaardag, schoonheid”, schrijft Wout bij een knappe foto van hun tweetjes.

In de commentaren willen zijn volgers Sarah allemaal een dikke proficiat toewensen. “Gelukkige verjaardag, Sarah”, “Van harte gefeliciteerd” en “Proficiat aan je vrouwtje”, klinkt het meermaals. Ook moeten ze nog wat kwijt over het nieuwe kiekje. “Wat is de liefde toch mooi”, “Jullie zijn een prachtkoppel”, “Toppers” en “Prachtige foto”, reageren ze onder meer.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws