Zanger Berre weigert unieke kans van VRT: “Ben er nog niet klaar voor” Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Zanger Berre weigert unieke kans van VRT: “Ben er nog niet klaar voor”

Zanger Berre weigert unieke kans van VRT: “Ben er nog niet klaar voor”

Het gaat Berre Vandenbussche voor de wind. Met hits als ‘Say My Name’ en ‘Thrill Of It All’ ontpopte de 22-jarige zanger zich op korte tijd tot een vaste waarde in de Vlaamse muziekindustrie. Maar een opvallend voorstel van de VRT, waar hij níet op ingegaan is, had zijn carrière bovendien nog een duwtje in de rug kunnen geven.

Afgelopen zaterdag vertegenwoordigde Gustaph ons land met succes op het Eurovisiesongfestival. Maar ook Berre had op het grote podium in Liverpool kunnen staan. De zanger werd door de openbare omroep namelijk uitgenodigd als kandidaat voor de preselecties. “Maar ik voelde dat mijn team en ik er op verschillende vlakken nog niet klaar voor waren”, zegt hij nu in Het Nieuwsblad.

“En als je meedoet, moet dat wel”, vindt Berre. “Je staat als artiest op een van de grootste ­podia ter wereld en heel Europa kijkt mee.” Toch is hij erg dankbaar dat hij wel de kans kreeg. “Ik ben wel heel vereerd dat ze mij hebben gevraagd”, onderstreept de jonge zanger. “Of ik er binnen enkele jaren wel klaar voor ben? Misschien wel, misschien ook niet, maar ze mogen het mij altijd vragen.”

Grote dromen

Of hij binnen twee jaar wél een gooi doet naar een plekje op het Songfestival, laat hij dus nog even in het midden. Maar het ontbreekt de zanger niet aan grote internationale dromen. Zo pronken een duet met Billie Eillish of een optreden op Coachella of Glaston­bury Festival bovenaan op zijn bucketlist. Maar eerst mikt hij op Rock Werchter of Pukkelpop natuurlijk. En ook deze zomer zal de zanger weer heel Vlaanderen doorkruisen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws