Zo ontroerend! Staf Coppens bezorgt zijn kinderen onvergetelijke verrassing

230907stafcoppensinstgram
Staf Coppens en zijn vrouw Monique hebben samen twee prachtige kinderen, hun zoon Beau en dochter Nora. En die waren maar wat blij toen ze zagen welke enorme verrassing hun ouders voor hen in petto hadden. Haal die zakdoekjes maar boven!
Zoals jullie wellicht al weten, verhuisden Staf Coppens en zijn vrouw drie jaar geleden met hun kroost naar Zweden om hun grote droom na te jagen: hun eigen camping, ‘Camp Grinsby’, runnen. Hoe dat precies in zijn werk gaat, kan je bekijken in ‘Camping Coppens’ op VTM. Op dinsdag 19 september komt het programma trouwens terug met een gloednieuw seizoen.
Daarin kunnen we de laatste avonturen en uitdagingen van de familie Coppens aanschouwen: van het opzetten van een glampingtent en een spannende schaatswedstrijd voor Nora tot een duik in een ijzig meer en het spotten van het Noorderlicht. Staf en zijn gezin hebben Zweden duidelijk in hun harten gesloten, maar een groot deel van hen ligt natuurlijk nog in België.

Surprise!

Omdat het gemis zo groot was, keert het gezin in het nieuwe seizoen van ‘Camping Coppens’ voor het eerst terug naar hier. En daar wacht vooral de kinderen een verrassing die ze nooit zullen vergeten. Zo heeft Staf alle nichtjes, neefjes en klasgenootjes van Beau en Nora in één ruimte verzameld. En aangezien dat afscheid drie jaar geleden zo zwaar was, was het voor de twee kinderen een emotioneel terugzien: