Zwangere Frances Lefebure ontroerd door wat Boris Van Severen voor haar doet Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Zwangere Frances Lefebure ontroerd door wat Boris Van Severen voor haar doet

Zwangere Frances Lefebure ontroerd door wat Boris Van Severen voor haar doet

Zaterdag maakte Boris Van Severen, die al twee zonen had uit een vorige relatie, bekend dat hij en zijn vrouw Frances Lefebure hun eerste kindje samen verwachten. Het koppel leeft op een roze wolk. En is vooral nog steeds smoorverliefd op elkaar.

Boris Van Severen en Frances Lefebure leerden elkaar in 2019 kennen op de set van een tv-reeks. Ze raakten aan de praat en van het een kwam het ander. “Bij mensen die ik niet zo goed ken, kan ik nogal hard een masker opzetten. Maar Frances doorprikte dat metéén. Ze keek dwars door die muur heen”, vertelt haar echtgenoot in Het Laatste Nieuws. “Alles viel weg. Alsof ik naakt was en iemand mij voor het eerst echt zag. Magisch, bijna. Maar ook bevreemdend, want ik voélde het gebeuren. Iets in mijn lijf. Maar ook in mijn hart.”

Nu, 3,5 jaar later, is Boris nog steeds even verliefd. “Ik word nog elke keer week als ik Frances zie. Omdat ik zoveel liefde voel voor haar. Dat is super leuk, maar tegelijk denk ik: fuck, gij moet maar dit doen (knipt met zijn vingers, red.) en ik ben kapot”, vertelt hij. Ik heb zoiets nog nooit gevoeld. ‘Hier is mijn hart, ik stel het open, schop er maar in.' Akelig, maar ook bevrijdend. Omdat ik weet dat ze dat niet gaat doen.”

Mooiste liefdesbrief

In 2021 stapten Frances en Boris in het huwelijksbootje. “Dat was onze manier om te zeggen: ik kies voor u, gij kiest voor mij. Dat wil niet zeggen dat we geen bumps in the road gaan hebben maar wat ik voel, komt toch dicht bij onvoorwaardelijke liefde”, besluit Boris. “Ik word nog elke dag verliefd op Frances en ik moet er niet eens moeite voor doen. Het gebeurt gewoon vanzelf.”

Niets dan mooie woorden dus voor zijn echtgenote. Als jouw hart al smelt, stel je dan eens in de plaats van Frances. Op haar Instagramverhaal reageert Boris’ wederhelft op het artikel. “Mooiste liefdesbrief die ik ooit kreeg, op zijn huwelijksgeloften na”, schrijft de actrice geëmotioneerd. Als dat geen echt liefde is.

Bron: Instagram Stories
Bron: Instagram Stories

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws