Ongeluk op set van Familie: het loopt volledig fout voor actrice Ninalotte Roose TV en Radio
TV en Radio

Ongeluk op set van Familie: het loopt volledig fout voor actrice Ninalotte Roose

Ongeluk op set van Familie: het loopt volledig fout voor actrice Ninalotte Roose

Los van haar recente relatiebreuk met Maksim Stojanac, gaat het Ninalotte Roose voor de wind. Op haar 20ste scheert ze hoge toppen als model en neemt ook haar acteercarrière hoge vlucht. Na haar hoofdrol in ‘2DEZIT’ heeft Ninalotte sinds kort zelfs een rol beet in de populaire VTM-soap ‘Familie’. Maar daar liep het al snel helemaal mis.

In maart deed Ninalotte Roose haar intrede in ‘Familie’. Sinds kort kruipt ze in de huid van Aurelie, die haar intrek nam op het studentenkot van Louise (Charlotte Sieben), Raven (Aron Blommaert) en co en de boel daar meteen op stelten zette. Maar niet alleen in de reeks, ook op de set zorgde de actrice voor heel wat opschudding.

Amper twee maanden te zien in de reeks en het liep al fout achter de schermen. “Op de set van ‘Familie’ verslikte ik me bij het theedrinken”, vertelt de actrice in Nina. Het ergste van alles was: haar collega’s dachten dat het allemaal maar om te lachen was. “Maar ik moest echt naar adem happen en werd knalrood”, klinkt het zelfs. Dat was even schrikken voor de cast en crew van de VTM-soap. Gelukkig ziet Ninalotte er nu de humor van in. “Ik hoop alleen dat het nooit de bloopers haalt”, knipoogt ze.

Populair

Laatste nieuws