"Wat een ander leven": Rani De Coninck komt donkere periode stilaan te boven

230502ranideconinckinstagram
Rani De Coninck heeft enkele zware maanden achter de rug. Een tijdje terug is ze enkele dierbaren verloren, wat haar verdriet na dood van haar zus weer helemaal naar boven bracht. De Joe-presentatrice moest zelfs tijdelijk afscheid nemen van de radio om te rouwen. Nu heeft ze eindelijk een lichtpuntje gevonden.
Even geleden moest Rani De Coninck afscheid nemen van enkele goede vrienden, wat oude wonden weer geopend heeft. Daarmee bedoelt Rani de dood van haar zus, die 37 jaar geleden op haar 23ste om het leven kwam bij een verkeersongeval. De radiopresentatrice laste zelfs even een pauze in bij Joe omdat ze er helemaal onderdoor ging. Na enkele moeilijke maanden van rouw gaat het stap voor stap beter met haar.
De lente is namelijk eindelijk in het land en dat tovert meteen een glimlach op Rani’s gezicht. “Man, man, man, wat een ander leven”, bedenkt de Joe-presentatrice zich. “De zon laat zich zien en overal blije gezichten… Iedereen trekt naar buiten, de natuur in, om te wandelen, te fietsen, of gewoon gezellig bij elkaar te zijn.” En of ze er deugd van heeft!

Het leven is mooi

“Wat heb ik intens genoten van al die blije mensen en stemmen om me heen… ik kan daar zoooo gelukkig en dankbaar van worden. En van lekker eten ook”, rondt Rani haar bericht af. “Het leven is mooi”, besluit ze. Ook haar volgers zijn blij om de blondine weer te zien lachen. “Meer moet dat niet zijn”, “Wat ben je toch een fantastische vrouw”, “Je straalt helemaal”, “Prachtige vrouw”, “Fijn dat het weer goed gaat”, “Mijn dag is ook weer goed”, “Genieter”, “Je bent de zon zelf” en “Altijd die eeuwige smile”, schrijven ze in de reacties.