Verhuist Remco Evenepoel definitief naar buitenland? Oumi onthult grote plannen Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Verhuist Remco Evenepoel definitief naar buitenland? Oumi onthult grote plannen

Verhuist Remco Evenepoel definitief naar buitenland? Oumi onthult grote plannen

Het leven zit mee voor Remco Evenepoel (23), niet alleen professioneel, maar vooral privé. Een halfjaar geleden stapte de wielrenner in het huwelijksbootje met zijn jeugdliefde Oumi Rayane (23). Bovendien kochten ze onlangs samen een appartement in Spanje. Maar is het koppel van plan daar definitief in te trekken?

Het zou natuurlijk niet de eerste keer zijn dat een sportman met zijn gezinnetje naar het buitenland verhuist. Denk maar aan Dries Mertens: de Rode Duivel woont momenteel met zijn vrouw, Kat Kerkhofs, en hun zoontje, Ciro, in Istanboel voor zijn carrière. Toch is Remco Evenepoel nog niet meteen van plan om België achter zich te laten.

“Veel mensen denken dat wij officieel in Spanje wonen, maar dat klopt niet”, zegt Oumi Rayane in Story. De enige reden waarom het koppel daar een appartement kocht, is omdat Remco er in de wintermaanden veel kan trainen. “Het weer en de bergen zijn daar ideaal”, legt de wielrennersvrouw uit. “De regio rond Alicante is gewoon een prachtige omgeving om te trainen. En daar heb je het hele jaar goed weer, ideaal dus om te sporten”, legde haar man eerder nog uit in Het Laatste Nieuws.

Eigen stekje

“Maar voor de rest zitten we vooral in België”, benadrukt Oumi. Voorlopig woont Remco nog steeds in zijn ouderlijke huis is Schepdaal. Maar binnenkort trekken de tortelduifjes in in hun eigen liefdesnestje in dezelfde buurt. “We hebben hier een appartementje dat bijna klaar is om in te trekken. Jullie zijn nog niet van ons verlost, hoor”, knipoogt Remo’s echtgenote.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws