Anderlecht dropt na Kasper Schmeichel nog grotere transferbom: "Deze Rode Duivel is op komst"

230904kasperschmeichelphotonews
Anderlecht is van plan om nog een aantal belangrijke transfers door te voeren. Eerder raakte al bekend dat paars-wit doelman Kasper Schmeichel wil halen, maar volgens een Waalse journalist willen ze nu ook nog een Rode Duivel naar de Lotto Arena halen.
Volgens Het Laatste Nieuws heeft Anderlecht concrete interesse in de Deense doelman Kasper Schmeichel. Hij is de zoon van de legendarische Manchester United-doelman Peter Schmeichel. Schmeichel is momenteel transfervrij na een tegenvallend seizoen bij het Franse Nice. 
Maar er is nog een grote naam op komst naar Anderlecht. Zo zou paars-wit volop aan het onderhandelen zijn met Rode Duivel Thorgan Hazard. Dat schrijft de Waalse journalist Florian Holsbeek op X, het vroegere Twitter.

Zijspoor

"Na Schmeichel is Anderlecht ook aan het onderhandelen met Thorgan Hazard en Borussia Dortmund", aldus Holsbeek. Thorgan Hazard zit al even op een zijspoor bij Dortmund. Vorig seizoen werd de Rode Duivel nog uitgeleend aan PSV, maar dat werd helaas ook geen groot succes.