Margriet Hermans (69) deelt slecht nieuws over haar gezondheid en moet drastisch besluit nemen Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Margriet Hermans (69) deelt slecht nieuws over haar gezondheid en moet drastisch besluit nemen

Margriet Hermans (69) deelt slecht nieuws over haar gezondheid en moet drastisch besluit nemen

Margriet Hermans heeft een razend drukke zomer achter de rug. En ook nu zit haar agenda nog steeds stampvol. Maar helaas heeft de 69-jarige zangeres nu geen goed nieuws te melden over haar gezondheid. Daardoor moest ze ook een drastisch besluit nemen.

Margriet Hermans had afgelopen zomer amper tijd voor wat voor wat rust. En dat heeft helaas een grote impact gehad op haar gezondheid. Zo kampt de zangeres al een week met de griep. Toch bleef Margriet optreden. Met alle gevolgen van dien. Afgelopen weekend moest ze haar show op de Wieltjesfeesten namelijk noodgedwongen annuleren.

Haar dochter Celien Hermans trok zonder haar op het podium. "Normaal ga ik daar niet zo lichtzinnig over, maar dit was écht te veel", vertelt Margriet in Het Laatste Nieuws. "Het is géén corona. Ik heb rust nodig denk ik, maar dat gaat er nu aankomen, gelukkig. Ik heb natuurlijk nooit tijd om te recupereren, omdat ik alle dagen moet optreden", legt ze uit. Zo staat ze vandaag opnieuw op het podium op de Jaarmarkt in Leuven.

Snel terug de oude

"Maar vandaag is de laatste van de reeks", aldus Margriet. "Daarna kan ik eens drie of vier dagen rusten. Terug een beetje kracht verzamelen. En dan hoop ik dat ik snel terug de oude ben, daar gaan we alles aan doen!", besluit de zangeres.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws