Dat belooft spannend te worden! Bekijk hier in primeur de eerste beelden van 'Thuis' TV en Radio
TV en Radio

Dat belooft spannend te worden! Bekijk hier in primeur de eerste beelden van 'Thuis'

Dat belooft spannend te worden! Bekijk hier in primeur de eerste beelden van 'Thuis'

Thuis’-kijkers zet jullie schrap, want vanavond is het zover. Dan krijg je antwoord op die prangende vragen waar jullie al twee maanden mee zitten. Nu laat VRT 1 in primeur al een voorproefje van de eerste aflevering van het seizoen zien. Spannend!

Overleeft Tamara (Tine Priem) haar zwangerschapsvergiftiging? Schiet Dieter (Raf Jansen) de zwangere Maité (Sara Gracia Santacreu) neer voor ze op de vlucht slaat? En geeft Marianne (Leah Thys) zich aan voor de moord op Alexander (Erik Goossens)? “Maandag zullen die drie vragen in de startaflevering van het nieuwe seizoen meteen beantwoord worden”, beloofde ‘Thuis’-woordvoerder Hans Roggen al in Het Laatste Nieuws.

Voor de ongeduldige fans liet de soap nu al een voorproefje van de ontknoping op ons los. ‘Thuis’ begint waar het eind juni eindigde, bij Marianne op het politiebureau. Het is te zeggen, bij haar zoon Tom (Wim Stevens) die het bureau in paniek binnenstormt om haar tegen te houden. Hij wil namelijk niet dat ze schuld bekent.

Waar is Marianne?

Maar opmerkelijk is: van Marianne is geen spoor te bekennen. “Ze is hier inderdaad geweest”, horen we de korpschef tegen Tom zeggen. Maar betekent dat dat de politie haar heeft laten gaan en Marianne zichzelf dus níet aangegeven heeft? Of hebben ze haar intussen al opgepakt? “Spannend!”, lezen we meermaals in de reacties op Facebook. Nog een paar uurtjes geduld en we weten eindelijk meer!

Populair

Laatste nieuws