Bondscoach Tedesco zorgt voor ophef: "Deze opvallende naam duikt op in selectie van Rode Duivels" voetbal
voetbal

Bondscoach Tedesco zorgt voor ophef: "Deze opvallende naam duikt op in selectie van Rode Duivels"

Bondscoach Tedesco zorgt voor ophef: "Deze opvallende naam duikt op in selectie van Rode Duivels"

In september moeten de Rode Duivels opnieuw hun beste beentje voorzetten. Dan spelen ze opnieuw twee kwalificatiematchen voor het EK in Duitsland. Nu lekte er ook al een opvallende naam uit voor de selectie.

Bondscoach Domenico Tedesco maakt normaal gezien eind deze week zijn selectie voor de kwalificatiematchen van de Rode Duivels bekend. Zij spelen op 9 september tegen Azerbeidzjan en op 12 september tegen Estland. Wie al zeker niet aan de start zal staan, zijn Thibaut Courtois en Kevin De Bruyne.

Zij raakten enkele weken geleden allebei ernstig geblesseerd en zullen dit jaar niet meer op een voetbalveld staan. Maar wie roept de bondcoach dan wel op? La Dernière Heure kon de voorselectie al inkijken en daar duikt een opvallende naam op.

Jonge verdediger

Zo staat verdediger Zinho Vanheusden in de voorselectie van Tedesco. Hij kampte met heel wat blessureleed maar is inmiddels weer helemaal fit. Helaas kende de 24-jarige voetballer een bijzonder slechte seizoensstart bij Standard. De Rouges pakten amper 2 op 15 en bengelen momenteel onderaan in het klassement. Het is dan ook best opvallend te noemen dat Vanheusden in de voorselectie zit van Tedesco.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws