Amper 2 weken nadat hij pensioen aankondigde: Dany Verstraeten (67) krijgt prachtig nieuws te horen TV en Radio
TV en Radio

Amper 2 weken nadat hij pensioen aankondigde: Dany Verstraeten (67) krijgt prachtig nieuws te horen

Amper 2 weken nadat hij pensioen aankondigde: Dany Verstraeten (67) krijgt prachtig nieuws te horen

Over enkele dagen is het zover. Op dinsdag 5 september zwaait het VTM-publiek Dany Verstraeten officieel uit. Het nieuwsanker gaat op zijn 67ste met pensioen. Maar zijn collega's laten hem natuurlijk niet gaan zonder waardig afscheid!

Komende dinsdag neemt VTM afscheid van een icoon. Dany Verstraeten zal voor de allerlaatste keer het nieuws presenteren. En die gebeurtenis laten zijn collega’s natuurlijk niet zomaar aan zich voorbijgaan. Daarom pakt VTM diezelfde avond eenmalig uit met een unieke show, ‘Dank u Dany’, volledig in teken van het geliefde nieuwsanker.

Niemand minder dan Koen Wauters zal het hele gebeuren in goede banen leiden. De presentator zal Dany verrassen met een mooie trip down memory lane. Zo brengen ze een bezoekje aan de verkeersredactie van VRT - waar het voor de nieuwslezer allemaal begon - en gaat Dany op speeddate met zijn huidige ‘VTM NIEUWS’-collega’s. Ook Geert Hoste zal voor een grote verrassing zorgen.

35 jaar

Dany zal stevig in de bloemetjes gezet worden, zoveel is duidelijk. Dat mag ook wel na meer dan 35 jaar trouwe dienst. Het nieuwsanker presenteerde op 1 februari 1989 namelijk de allereerste nieuwsuitzending bij VTM. Sindsdien bleef hij een vaste waarde in heel wat Vlaamse huiskamers. Daarvoor kunnen we hem dinsdagavond met ‘Dank u Dany’ nog een laatste keer hartelijk bedanken.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws