Hier knapt Fabrizio uit 'De Bachelor' enorm op af voetbal
voetbal

Hier knapt Fabrizio uit 'De Bachelor' enorm op af

Hier knapt Fabrizio uit 'De Bachelor' enorm op af

Nu Fabrizio Tzinaridis (29) in ‘De Bachelor’ op zoek gaat naar de ware, willen heel wat mensen graag weten op welk soort vrouw hij valt… en wat voor hem de grootste afknappers zijn.

Er nemen vijftien vrouwen deel aan ‘De Bachelor’ die er alles aan doen om het hart van Fabrizio te veroveren. Aan keuze heeft de Limburger dus helemaal geen gebrek. Toch zaten er volgens hem ook een aantal kandidaten tussen die zich met heel andere bedoelingen hadden ingeschreven.

Voor de likes

“Natuurlijk zitten er vrouwen tussen die zich hebben ingeschreven voor de volgers, likes, potentiële samenwerkingen en die bekend willen worden”, verklaart de vrijgezel nuchter in een interview met het Nederlandse blad Linda. “Het was echter aan mij om daar doorheen te prikken. Dat was op zich wel leuk, maar ook wel heftig en eng op bepaalde momenten.”

Verder verklapt hij ook wat zijn drie grootste afknappers zijn qua innerlijk: “Ik vind het niet prettig als bepaalde dingen die mij nauw aan het hart liggen niet serieus genomen worden of worden weggelachen. Daarnaast vind ik roddelen over andere mensen tegen mij een absolute no-go. Bijvoorbeeld meiden die de andere dames naar beneden praatten om stoer te doen of interessant te lijken.”

Dure handtassen

“Van materialistische vrouwen hou ik ook niet”, gaat Fabrizio verder. “Mensen die heel veel waarde hechten aan dure handtassen of merkkleding en neerkijken op mensen die dat niet kunnen betalen."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws