Is de kous écht af? Dimitri de Condé reageert voor het eerst na gesprek met Vertonghen

230904janvertonghendedondeeleven
Gisteravond ging Genks 'Head of Football' Dimitri de Condé in de clinch met Jan Vertonghen. Inmiddels heeft de aanvoerder van Anderlecht ook al gereageerd op het voorval. Nu heeft ook De Condé opnieuw van zich laten horen. 
Het kwam gisteravond tot een serieuze aanvaring tussen Anderlecht-kapitein Jan Vertonghen en Genks 'Head of Football' Dimitri de Condé. Er kwam zelfs heel wat duw- en trekwerk aan te pas. De Condé vond het namelijk niet kunnen dat Vertonghen meermaals probeerde om een speler van Genk een rode kaart aan te smeren. 
"Ik heb hem gezegd dat ik het niet begrijp dat hij met zijn ervaring en op zijn leeftijd dit soort fratsen nodig heeft", aldus De Condé achteraf. Jan Vertonghen zelf reageerde maandagvoormiddag via X, het vroegere Twitter, op de aanvaring met Dimitri de Condé. "Er zijn gisteren in de emotie tijdens en na de wedstrijd veel zaken gebeurd die niet hadden moeten gebeuren, ook langs mijn kant. Ik heb met Dimitri de Condé gesproken, de kous is af", aldus Vertonghen. 

Zand erover

Nu heeft ook De Condé laten weten dat het incident achter hem ligt. "Er is een gesprek geweest, als volwassen mensen", citeert Het Laatste Nieuws hem. "De plooien zijn gladgestreken. Zand erover", klinkt het.