Makers van 'Thuis' onthullen grote verrassing vóór start nieuwe seizoen: "Zal dit seizoen centraal staan" TV en Radio
TV en Radio

Makers van 'Thuis' onthullen grote verrassing vóór start nieuwe seizoen: "Zal dit seizoen centraal staan"

Makers van 'Thuis' onthullen grote verrassing vóór start nieuwe seizoen: "Zal dit seizoen centraal staan"

Het is een hoogdag voor de kijkers van ‘Thuis’. Vanavond zullen ze namelijk massaal weer voor de buis gekluisterd zitten voor de start van het gloednieuwe seizoen. Maar wat mogen we daarvan verwachten? Producer Hans Roggen licht al een tipje van de sluier op.

Vanavond gaat het 29ste seizoen van ‘Thuis’ van start en dat zal heel wat teweegbrengen. Niet alleen krijgen we een antwoord op de drie grote cliffhangers, er zijn ook grote veranderingen op til. Zo gaat juf Christine (Daphne Paelinck) aan de slag als schooldirectrice en zorgt zij op haar typische manier voor wrijvingen. Bob (Christophe Haddad) gaat het onderwijs in, maar ook Lowie (Mathias Vergels) en Adil (Nawfel Bardad-Daidj) moeten op zoek naar een nieuwe job.

Dat - en het nieuwe decor van Viv, Niels en Silkes appartement -, zal duidelijk voor een frisse wind zorgen in ‘Thuis’. “Al zullen in de eerste verhaallijnen vooral bedrog en zelfbelang centraal staan”, onthult woordvoerder Hans Roggen in Het Laatste Nieuws. “De minder propere kant van de mens zal komen bovendrijven.” Maar wees gerust, daarnaast blijft ‘Thuis’ natuurlijk ook over “geluk, liefde en de kleine dingen gaan, die het leven tot iets moois kunnen maken.”

Onverwachte wendingen

Het vorige seizoen stond bekend om zijn onverwachte wendingen. Zo werd John in de seizoensfinale nog in koelen bloede neergeschoten door Maité en werd hij de achtste dode van het seizoen. “Vorig seizoen loerde het gevaar voortdurend om de hoek en gebeurde er altijd wel iets onverwachts”, vervolgt Roggen. “Denk maar aan de plotse dood van Paulien en Alexander. Onze scenaristen zorgden zo voor een constante dreiging en spanning.”

Dat zal dit jaar niet anders zijn. “In het nieuwe seizoen trekken we die lijn door en gaan we voor nog meer surprises zorgen”, geeft hij al prijs. “De kijker moet het gevoel krijgen dat er in ‘Thuis’ op elk moment van alles kan gebeuren.” Dat belooft!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws