Zo denkt Adriaan Van den Hoof écht over 'Switch'-opvolgster Fien Germijns

230225ADRIAANVANDENHOOFFIENGERMIJNSVRT
Het nieuwe tv-seizoen staat voor de deur. Dat betekent niet alleen het einde van de zomer, maar ook het einde van ‘Switch’. En daarmee maakt Adriaan Van den Hoof ook meteen duidelijk hoe hij over opvolgster Fien Germijns denkt.
Anderhalf jaar geleden raakte bekend dat verschillende vrouwen Adriaan Van den Hoof beschuldigden voor ongepast gedrag in de privé-sfeer. Met de nodige gevolgen van dien. De presentator verdween uit de spotlights en moest zijn plekje bij ‘Switch’ afstaan aan Fien Germijns.
Al twee zomers stond zij intussen aan het roer van de populaire VRT 1-quiz. Maar nu het nieuwe tv-seizoen start, verdwijnt ‘Switch’ weer even van de buis. “9 weken lang, 1350 minuten, 45 kandidaten en 1 geweldige presentatrice. Bedankt, Fien Germijns, voor zo'n ontzettend leuke zomer vol met ‘Switch’”, zet de zender de presentatrice in de bloemetjes op Instagram.

In goede handen

Maar niet alleen de VRT is blij met Fien, ook Adriaan Van den Hoof lijkt heel tevreden over zijn opvolgster. Dat laat hij merken in de reacties op Instagram. “Top”, reageert de voormalige presentator, gevolgd door enkele veelzeggende applaudisserende handjes. ‘Switch’ is duidelijk in goede handen.