Keert Dries Mertens op z'n 36ste terug naar België? Aanvaller onthult plots groot transfernieuws voetbal
voetbal

Keert Dries Mertens op z'n 36ste terug naar België? Aanvaller onthult plots groot transfernieuws

Keert Dries Mertens op z'n 36ste terug naar België? Aanvaller onthult plots groot transfernieuws

Dries Mertens startte vorig jaar bij het Turkse Galatasaray nadat hij geen overeenkomst vond met zijn ex-ploeg Napoli. Nu heeft de 36-jarige aanvaller zich plots opvallend uitgelaten over een mogelijke transfer naar België.

Op maandag raakte het nieuws bekend dat acteur Rik Verheye en Sam Kerkhofs, de neef van Kat Kerkhofs en bekend van de voetbalpodcast MidMid, Sporting Hasselt zullen overnemen. Het duo zal zich ontfermen over de leiding van de club uit de tweede amateurliga.

Dat nieuws is ook heel wat Belgische voetballers niet ontgaan. Zo reageerde Dennis Praet onder meer op het nieuws op Instagram. "Ik ben volgend jaar einde contract!", schrijft hij onder de aankondiging op Instagram. Maar niet alleen hij lijkt interesse te hebben in de ploeg van Verheye en Kerkhofs.

Dries Mertens terug naar België?

Ook Dries Mertens, die Sam Kerkhofs uiteraard goed kent, liet namelijk een reactie achter onder het bericht. "Ik ook", reageert hij op de comment van Dennis Praet. Momenteel is Dries Mertens nog aan de slag bij het Turkse Galatasaray, maar het zou dus zomaar kunnen dat de aanvaller volgend jaar zijn rentree maakt naar België.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws