Na zijn transfer naar AS Roma: "Tedesco heeft beslissing genomen over selectie Romelu Lukaku"

230823romelulukakuphotonews
De transferheisa rond Romelu Lukaku is achter de rug. Zo heeft de Rode Duivel met AS Roma eindelijk een nieuwe club te pakken. Maar zal hij ook geselecteerd worden voor de Rode Duivels?
Zijn transfer is eindelijk rond: zo trekt Romelu Lukaku naar AS Roma. Daar zal hij voor de derde keer samenwerken met José Mourinho. Al liepen de gesprekken tussen zijn huidige club Chelsea en Roma niet van leien dakje. 
De twee clubs raakten het volgens Het Laatste Nieuws namelijk niet eens over de huursom. Chelsea wilde 8 miljoen euro, Roma wilde slechts 3 miljoen euro betalen. Uiteindelijk kwamen ze tot een compromis van 6 miljoen euro. Maar helaas is Lukaku nog niet wedstrijdfit. Hij speelde geen enkele wedstrijd meer en trainde in de B-kern van Chelsea. Dat Lukaku dus meteen zal starten bij Roma, lijkt onwaarschijnlijk.

Rode Duivels

Maar wat met de Rode Duivels? Zij spelen op 9 september tegen Azerbeidzjan en op 12 september tegen Estland. Ondanks dat Romelu Lukaku nog niet helemaal fit is, zou bondscoach Domenico Tedesco wel van plan zijn om de 30-jarige aanvaller op te roepen. Dat meldt Het Nieuwsblad