David Dehenauw voorspelt zonovergoten weekend maar waarschuwt: "Dan krijgen we felle onweersbuien" Weer
Weer

David Dehenauw voorspelt zonovergoten weekend maar waarschuwt: "Dan krijgen we felle onweersbuien"

David Dehenauw voorspelt zonovergoten weekend maar waarschuwt: "Dan krijgen we felle onweersbuien"

Ook dit weekend krijgen we opnieuw veel zon en gaan de temperaturen richting de 30 graden. Maar welk weer krijgen we volgende week? Dat vertelt VTM-weerman David Dehenauw.

"Zaterdag liggen de maxima rond de 28 graden aan zee en tussen de 29 en 31 graden in het centrum. Zondag wordt het opnieuw zonnig, met stilaan meer hoge wolkenvelden. Het blijft zeer warm met maxima tot 30 graden op sommige plaatsen", aldus Dehenauw.

"Maandag is het opnieuw warm met veel zon en hoge bewolking, maar wellicht komen er dan geleidelijk ook stapelwolken, die in de loop van de dag of ‘s avonds links of rechts kunnen uitgroeien tot een (onweers)bui. ‘s Nachts is er kans op felle onweersbuien. De maxima liggen tussen 26 en 30 graden."

Nog meer onweer

Vanaf dinsdag komen we dan terecht in heel ander weer. "Dinsdag is er veel bewolking en trekken (mogelijk felle) buien over ons land, met kans op onweer. De hitte is dan allicht voorbij, met maxima tussen 22 en 25 graden. Woensdag start met nog veel bewolking en buien op sommige plaatsen, maar geleidelijk wordt het overal droog en vrij zonnig. De maxima draaien dan rond 22 graden in het centrum."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws