Maak kennis met de beeldschone Orla Chennaoui, de Engelse Karl Vannieuwkerke Wielrennen
Wielrennen

Maak kennis met de beeldschone Orla Chennaoui, de Engelse Karl Vannieuwkerke

Maak kennis met de beeldschone Orla Chennaoui, de Engelse Karl Vannieuwkerke

België is natuurlijk hét wielerland bij uitstek, maar de sport heeft de laatste jaren ook internationaal een pak extra aanhangers gekregen.

In België zijn we het gewoon om de stemmen van Renaat Schotte, José De Cauwer en Karl Vannieuwkerke te horen tijdens de koers. Maar de meeste internationale wielerliefhebbers kijken natuurlijk niet naar Sporza, maar wel naar Eurosport.

Daar wordt er voor iedere rit van een grote ronde een voorbeschouwing gehouden in de studio - zoals in België tijdens de klassieker ook vaak het geval is. Die vooruitblik wordt in goede banen geleid door Orla Chennaoui - zeg maar de Karl Vannieuwkerke van Eurosport.

De Noord-Ierse blondine is een voormalig nationaal hink-stap-sprong kampioene die haar hart verloren heeft aan het wielrennen. Op Instagram deelt ze bijna dagelijks foto’s van haarzelf én haar werk. Swipe zeker eens door de beelden!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws