"Ein-de-lijk": Kim Van Oncen mag spannend nieuw project voorstellen Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Ein-de-lijk": Kim Van Oncen mag spannend nieuw project voorstellen

"Ein-de-lijk": Kim Van Oncen mag spannend nieuw project voorstellen

Er is opnieuw een spannend moment aangebroken voor Kim Van Oncen. De afgelopen weken werd er voor de verjaardagen van haar kinderen al serieus wat afgefeest in haar nieuwe huis, maar nu komt daar nog een reden om te vieren bij.

Kim Van Oncen is van alle markten thuis. Je kon haar al bewonderen als actrice in ‘Dertigers’, kan elke ochtend wakker worden met haar zwoele stem op Radio2 en kan haar tegelijk vol overgave haar supermarkt zien runnen. Maar dat zijn niet Kims enige talenten. Ook op vlak van mode laat ze haar creatieve kant maar al te graag eens de vrije loop.

Zo mocht de presentatrice opnieuw de handen in elkaar slaan met JBC voor een prachtige herfst- en wintercollectie. “EIN-DE-LIJK”, kondigt Kim dit heuglijke nieuws vol trots aan op Instagram. Daar laat de radiostem meteen een glimp van zien. “Wederom is er voor elke gelegenheid een stuk en is er aandacht voor details en stoffen. Steeds met een stoere trendy touch die je kan aanvullen met basic musthaves.”

Met glans geslaagd!

Kims nieuwe kledinglijn is vanaf nu te koop, zowel online als in de winkels. “Ik hoop dat jullie mijn liefde voor al deze items gaan delen door er eentje (of meer) in huis te halen”, droomt de presentatrice luidop. En dat lijkt het geval, want haar volgers zijn alvast dolenthousiast. “Topper”, “Supermooi”, “Ik ben fan”, “Ik wil alles”, “Meer dan geslaagd” en “Prachtig, zowel de kleren als het model”, willen ze kwijt in de reacties.

Populair

Laatste nieuws