Zangeres Olivia Trappeniers (26) deelt pakkend bericht over zieke mama: "Onze wereld stond stil" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Zangeres Olivia Trappeniers (26) deelt pakkend bericht over zieke mama: "Onze wereld stond stil"

Zangeres Olivia Trappeniers (26) deelt pakkend bericht over zieke mama: "Onze wereld stond stil"

Olivia Trappeniers, onder andere bekend van haar hits ‘Elektriciteit’ en ‘Better Now’, draagt op haar jonge leeftijd al een serieus rugzakje met zich mee. Zo lijdt haar mama al jaren aan MS. Op sociale media deelt de zangeres nu een update over haar toestand.

Op professioneel vlak heeft Olivia niet te klagen, maar privé moest de 26-jarige zangeres al enkele serieuze tegenslagen verwerken. Zo vecht haar liefste oma al anderhalf jaar tegen kanker. “Het gaat nog steeds met ups en downs, spijtig genoeg”, vertelde ze onlangs in TV-Familie. “Er was een periode dat de chemo niet aansloeg.” Nu is het bang afwachten of ze een nieuwe chemokuur kan krijgen. “Ik vind het vreselijk voor haar”, aldus Olivia.

Maar ook met haar mama gaat het niet goed. 22 jaar geleden werd namelijk MS bij haar vastgesteld. “In 2001 stond de wereld van mijn mama en familie stil, ze kreeg de diagnose multiple sclerose”, blikt Olivia daar op Instagram op terug. “Na bijna 22 jaar vol ups en downs is ze nog altijd even sterk en daar ben ik heel trots op.”

Stem van MS-Liga

Daarom heeft de zangeres besloten op haar manier haar steentje bij te dragen. “Nu kan ik met fierheid zeggen dat ik dit jaar de stem ben van de MS-campagne”, kondigt Olivia, vroeger OT, aan. “Topper”, “Zeer mooi”, “Sterke vrouw”, “We zijn trots op u” en “Bedankt om onze stem te zijn”, moet haar fans meteen van het hart.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws