André Hazes betrokken bij hevige vechtpartij na verjaardagsfeestje Wielrennen
Wielrennen

André Hazes betrokken bij hevige vechtpartij na verjaardagsfeestje

André Hazes betrokken bij hevige vechtpartij na verjaardagsfeestje

André Hazes zou volgens het juicekanaal Reality FBI betrokken zijn geweest in een vechtpartij, nadat hij samen met ex-voetballer Wesley Sneijder ging feesten.

Volgens André’s ex-schoonbroer Nick van Delft en moeder Rachel Hazes zou het goed gaan met André. Toch zouden een aantal beelden dat nu tegenspreken. Het juicekanaal Reality FBI lekte enkele beelden waarop Wesley Sneijder en André zich in een vechtpartij bevinden.

Sussen

De twee beslisten die avond te gaan feesten in Chin Chin Club in Amsterdam naar aanleiding van de verjaardag van een vriendin van Rachel Hazes. Maar dat feestje liep om nog onbekende redenen uit de hand. Acht personen staan buiten, waarvan twee met elkaar op de vuist gaan. “Kom dan!”, hoor je een van hen roepen.

André Hazes betrokken bij hevige vechtpartij na verjaardagsfeestje

De dames proberen de gemoederen te bedaren, terwijl André en Wesley erop staan te kijken. “Hun vriend stond klappen op te vangen terwijl de dames probeerden te sussen”, klinkt het op het kanaal. “Ga naar binnen!”, wordt er geroepen. Even later duwen enkele dames een van de mannen terug naar binnen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws