Zijn Sanne en Martijn uit 'Boer zkt Vrouw' intussen een koppel? Ze hebben nieuws Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Zijn Sanne en Martijn uit 'Boer zkt Vrouw' intussen een koppel? Ze hebben nieuws

Zijn Sanne en Martijn uit 'Boer zkt Vrouw' intussen een koppel? Ze hebben nieuws

Sanne en Martijn zoeken beiden de liefde in 'Boer zkt Vrouw'. Ze komen echter ook zelf heel goed overeen met elkaar. Toch zijn ze geen koppel.

Toen de kijkers hen met elkaar zagen bellen, maakten velen van hen de opmerking dat Sanne en Martijn een goed koppel zouden zijn. Ze kennen elkaar al vanaf hun jeugd. “De enige reden waarom we geen koppel zijn geworden, is dat we allebei onze eigen boerderij willen houden", klinkt het echter.

"We hebben elk ons bedrijf, je kunt ze moeilijk samenvoegen hé. En geen van ons beiden wil de boerderij zomaar loslaten. Onze boerderijen zijn al opgebouwd door onze voorouders. Ik denk dat dat de enige reden was", aldus Martijn in Het Laatste Nieuws.

"En waarom zouden we onze vriendschap op het spel zetten? Daarom is ‘Boer zkt vrouw’ een interessant programma: omdat we ons bedrijf moeilijk alleen kunnen laten, is het lastig om een partner te vinden. Vooral voor melkveehouders is het niet vanzelfsprekend om iemand te vinden die dat leven ook graag wil. Vrouwen vinden me vaak een toffe persoon maar willen geen boerenleven."

1 claps
1 bezoekers

Populair

Laatste nieuws