Arnaud De Lie kan zich niet inhouden en moet plots écht iets kwijt over Wout van Aert Wielrennen
Wielrennen

Arnaud De Lie kan zich niet inhouden en moet plots écht iets kwijt over Wout van Aert

Arnaud De Lie kan zich niet inhouden en moet plots écht iets kwijt over Wout van Aert

Dinsdag maakte bondscoach Sven Vanthourenhout de Belgische selectie voor het EK in Drenthe bekend. Arnaud De Lie en Wout van Aert worden de kopstukken van de nationale ploeg.

De Lie bereidt zich in Canada voor op die wedstrijd. In aanloop naar de GP van Québec stond hij Het Nieuwsblad te woord: “De parcoursen van Québec en Drenthe lijken gelijkaardig. We hebben een sterke Belgische ploeg.”

“Met Wout van Aert en ik hebben we twee mooie kaarten om te spelen”, aldus De Lie. De Lotto-Dstny renner heeft vooralsnog geen contact gehad met Van Aert: “We zien elkaar niet zo vaak… Dat contact komt vanzelf wanneer we onze kledij gaan afhalen bij de Belgische wielerbond.”

De Lie wil om af te sluiten graag nog iets kwijt over Van Aert, naar wie hij écht wel opkijkt. “We zijn gelijkaardige renners, behalve op het vlak van tijdrijden. Wout is een bron van inspiratie. We kunnen op het EK samen ver geraken!” , houdt hij zich niet in tijdens zijn lofzang.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws