Drama in het vrouwenpeloton: Lotte Kopecky en co. aangedaan door plots overlijden Wielrennen
Wielrennen

Drama in het vrouwenpeloton: Lotte Kopecky en co. aangedaan door plots overlijden

Drama in het vrouwenpeloton: Lotte Kopecky en co. aangedaan door plots overlijden

In de Simac Ladies Tour werken de rensters zaterdag de koninginnenetappe etappe af. Lotte Kopecky is daar voor aanvang van de rit de troste leidster in het algemene klassement.

Maar de voorlaatste etappe zal iets later beginnen dan vooraf gepland, want er zal een minuut stilte gehouden worden na een dramatische gebeurtenis. De mecanicien van de neutrale auto’s is in de nacht van vrijdag op zaterdag namelijk overleden. “Heel triest nieuws. Vannacht is er een mecanicien van de neutrale auto’s heengegaan.”

“Voor de start zal er ter verering een minuut stilte gehouden worden. Zijn collega-mecaniciens blijven in koers, zoals hij het gewild heeft. Veel sterkte aan zijn familie, collega’s en iedereen die hem graag gezien heeft”, deelt de Simac Ladies Tour meer via X. Ook de redactie van Nieuws365 wenst de familie en vrienden van de mecanicien veel sterkte toe!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws