Drie jaar na horrorcrash: Groenewegen zéér duidelijk over Jakobsen Wielrennen
Wielrennen

Drie jaar na horrorcrash: Groenewegen zéér duidelijk over Jakobsen

Drie jaar na horrorcrash: Groenewegen zéér duidelijk over Jakobsen

In 2020 werd het peloton in de Ronde van Turkije opgeschrikt door een horrorcrash. Dylan Groenewegen ‘duwde’ Fabio Jakobsen in de dranghekken en de gevolgen waren bijzonder zwaar.

Iedereen kent het verhaal inmiddels wel. Jakobsen stond voor een bijzonder lange revalidatie, terwijl Groenewegen een tijdje geschorst werd. Bij Cycling up to Date had de Jayco-AlUla kopman het over de huidige relatie tussen beide topsprinters.

“Hij is nooit echt een vriend van me geweest en dat is hij nu nog steeds niet… Maar Fabio is natuurlijk wel een fantastische coureur en dat is dan ook hoe ik hem zie”, verklaart Groenewegen. Tijdens zijn schorsing veranderde er trouwens veel in Groenewegen zijn leven.

“Het was tijdens de coronaperiode… Ik was geschorst en heel onzeker over mijn niveau. Mijn vrouw was ook zwanger en de geboorte van ons eerste zoontje was heel hectisch”, sluit hij af. “Sinds hij er is, is wielrennen niet meer het belangrijkste. Mayson, mijn zoon, is nu mijn eerste prioriteit!”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws