José De Cauwer vreest voor toekomst van extreme Evenepoel: "Dát is het probleem!" Wielrennen
Wielrennen

José De Cauwer vreest voor toekomst van extreme Evenepoel: "Dát is het probleem!"

José De Cauwer vreest voor toekomst van extreme Evenepoel: "Dát is het probleem!"

De renners hebben er weer een bewogen week opzitten in de Ronde van Spanje. Jumbo lijkt op weg naar een één-twee-drietje, terwijl Evenepoel daags na zijn ongeziene inzinking weer helemaal de oude was.

Bij Sporza probeerde José De Cauwer een verklaring voor de prestaties van Evenepoel te vinden: “Ik heb ook renners meegemaakt die teleurgesteld waren na een offday, maar om dan 's anderendaags zo uit te pakken... Dat heb ik weinig renners zien doen als ploegleider.”

“Dit is extreem” voegt hij er nog aan toe. “Je moet er rekening mee houden dat het diepe dal van zaterdag niet weg is… Er is een deel uitgeveegd, maar wat is de oorzaak? Wat is er vrijdag gebeurd? Dát is het grootste probleem!”, verklaart de commentator.

“Er moét een oplossing gevonden worden. Hij zal dat litteken blijven dragen tot er een oplossing gevonden is”, laat hij merken dat hij vreest dat Remco deze tegenslag nog wel even mee zal dragen. En wat is volgens De Cauwer de reden van zijn inzinking?: “Ik denk dat het te wijten is aan stress.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws