Oumi Rayane, vrouw van Remco Evenepoel, beleeft verschrikkelijke tijden: "Totale onmacht" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Oumi Rayane, vrouw van Remco Evenepoel, beleeft verschrikkelijke tijden: "Totale onmacht"

Oumi Rayane, vrouw van Remco Evenepoel, beleeft verschrikkelijke tijden: "Totale onmacht"

Oumi Rayane, de echtgenote van Remco Evenepoel, heeft er een verschrikkelijk weekend op zitten. De Belgisch-Marokkaanse is diep geraakt door de aardbeving in haar tweede thuisland en al het leed dat die veroorzaakt heeft.

Oumi Rayanes dichte familie maakte de ramp namelijk van dichtbij mee. “Mijn grootouders langs papa's kant wonen normaal in België, maar ze waren net afgelopen week op vakantie in Marokko”, vertelt de wielrennersvrouw in Het Laatste Nieuws. Haar grootouders verbleven in hun vakantiehuis net buiten Marrakesh. “Ze werden 's nachts zoals de rest van de bevolking bruusk wakker geschud. Het epicentrum was vlakbij.”

Gelukkig waren Oumi’s grootouders oké. “Maar ze hadden de daver op het lijf”, vervolgt Remco’s vrouw. “Die mensen zijn in de tachtig. Ze hebben de hele nacht buiten geslapen. Zelfde verhaal voor de ouders van mijn mama, die permanent in Marrakesh wonen”, zegt ze diep bedroefd.

Irreëel

Ook Oumi's andere familie en vrienden zijn gelukkig gespaard gebleven. Maar genoeg kennissen hebben wel dierbaren verloren. “Je voelt totale onmacht als je dat hoort. Het is irreëel”, klinkt Oumi aangedaan. “De grote steden zijn gespaard gebleven, maar als ik denk aan die mensen in die kleine dorpjes... Die mensen hebben al niet veel, maar als dan huis, partner of kinderen wegvalt, dat hou je niet voor mogelijk.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws